...

Mental
Weekend

Två fantastiska dagar där vi tillsammans gör en total djupdykning i sinnet och utforskar ämnen så som hypnos, sinnet, meningen med livet, metafysik, offer & ägandeskap och mycket mycket mer.

A Course
in Miracles

Studera A Course in Miracles med Aydin & Sofia. Kursen är vad många brukar kalla för den absolut absolut djupaste, metafysiska och spirituella praktiska text vi fått beskåda. 

A Course
in Miracles

Studera A Course in Miracles med Aydin & Sofia. Kursen som många brukar kalla den för är världen absolut djupaste metafysiska och spirituella text.

Vad säger Tidigare
kursdeltagare?

Recensionerna nedan kommer från kurserna Mental Weekend och Trinity. Helgkursen Mental Weekend är åter på ingång. Den längre utbildningen Trinity kommer komma tillbaka framöver – fast i en helt annan form.

Recensionerna nedan kommer från kurserna Mental Weekend och Trinity. Helgkursen Mental Weekend är åter på ingång. Den längre utbildningen Trinity kommer komma tillbaka framöver – fast i en helt annan form.

Trinity har varit mitt livs bästa beslut. Tack vare alla delar i kursen jag blev utsatt för, fick jag verktygen till att förstå mig själv och alla andra på en helt ny nivå, det fick mig även att inse att alla gränser som jag trodde fanns för vad jag kunde göra var bara där för att jag trodde att det var så. Nu har jag vågat ta steget ut och flyttat runt halva jorden för att följa mina drömmar och leva det livet som jag vill leva här och nu =). Jag rekomenderar alla att utmana sigsjälva och gå denna kurs och jag garanterar att du kommer att få med dig kunskap för resten av livet.

Billy Johansson

För mig personligen har Trinity vart en resa som fått mig att öppna ögonen för mig själv. Att se att det som finns utanför mig inte kan påverka mig utan att jag själv tillåter det. Även att jag själv styr mina tankar och mitt eget välmående. Det har öppnat upp möjligheten att både kunna hjälpa mig själv och andra på ett sunt sätt.

Jag kan oxå se mitt självskadebeteende, och sluta beskylla andra, för det ansvaret ligger hos mig själv. Att endast jag själv kan ändra på det jag inte är nöjd med.

Trinity har gett mig möjligheten att göra saker för mig själv och inte enbart andra.

Nathalie Grannas

Insikter om mig själv. Många ”varför jag gör så” frågor besvarade. Nya vänner. Att kunna ventilera djupa frågor med likasinnade. Beundras hur lätt hjärnan är att manipulera med rätt verktyg. Se hjärnan som en skattkista med svar till mitt eget skit. Allt finns där att plocka fram, och det har jag lät mig. Att vrida och vända på allt vi lärt oss är sant. Vad jag vill kontra vad alla andra talade om för mig att jag vill.

Ett verktyg för att hjälpa mig och andra fram i livet.

Eva Estberger

Trinity har bland annat bekräftat de tankespår som jag mer eller mindre haft varit i eller levt efter. En grafisk och holistiskt syn på hur vi beter oss utifrån de normer som våra föräldrar och samhället gav oss. Den politiska och religösa värdegrund som vi idag har baserat våra liv kring. Vi kan gå hur långt som helst för att försvara de de värdegrund som ligger till grund på det vi kallar idag för problem. Trinity har belyst hur vi försöker fixa våra problem utifrån samma medel som vi har använt för att skapa dem, och att denna uråldriga metod aldrig kommer att fungera.

Att bli medveten om det du inte är medveten om är grundpelaren i Trinity. Trinity´s svar och botemedel till alla de problem vi upplever är ”medvetenhet.”

Milton Hebbert

Min upplevelse av kursen och dagarna är främst att jag är överraskad över ”lättheten” med okomplicerad och generös inställning till kunskap och verktyg. Jag är överraskad över min egen lätthet, lite blyg men övertygad om min/våra förmågor. Bra att alla övningar och diskussioner leds bort från terapihållet. Bra med mycket repetitioner, bra med den humoristiska anslapet. Skönt att det inte finns en tillstymmelse till hokuspokus eller ”vördnad” inför de här aktiviteterna. Lätt, enkelt och ni jobbar på nått sätt med vårt ”kollektiva självförtroende” (hoppas ni fattar)

Bra med övningar. Jag skulle vilja ha någon stund med lite enskild hjälp. Att jobba utifrån just mina starka sidor, röst, entusiasm, tryggutsrålning, glädje eller vad man nu kan stärka.

Helen L

Det var roligt med mycket praktik på kursen. Om man inte övar under kursen så är nog chansen att man övar efter mindre eftersom man då är osäker på hur man gör i praktiken. Nu kan man faktiskt öva och ha självförtroende, för man har fått det att funka tidigare. Det gör också att man utmanar sin ”comfort zon” i stolen med sina anteckningar och provar och eventuellt misslyckas.

Att man sett så mycket olika tekniker som funkar och på så många, blir man nyfiken på ämnet och kanske lär sig mer på egen hand. Två dagar känns lagom i taget, men det nog funkat bra med ett tillfälle efter några veckor, så att man hinner öva lite emellan. Det känns som att det finns en del kvar att lära sig.

Sofia K

Gillar verkligen få testa själv och få en upplevelse att bygga på mer än bara teorier. Mycket glatt överrasskad av att få lära mig och testa så många praktiska verktyg. Detta är mycket mer än en introduktionskurs – mera – lär dig- när jag tänker ”introduktion” så tänker jag ”tala om” snarare än att göra.

Gillar att man kan göra saker snabbt utan utan en massa förklaringar. Ska läsa in mig nu! Finns många beröringspunkter med NLP- kul.

Hoppas på fortsättningskurs!

Kul med stor grupp och få tillfälle att träna med olika människor.

Cathrine L

Bra lokaler. Bra upplägg, pedagogiskt framfört. Mycket värdefullt med övningar. Saknade inte några utdelat textmatrial. Kursen gav en bra bas till fortsatt utövande.

Kaisa T

Jag upplevde dessa dagar som fantastiska. Hur enkelt det kan vara att försätta andra i trans utan en massa vetenskap i böcker. Praktiker som jag är, är denna kurs precis som jag önskade. Dock kanske mer praktiska övningar på varandra. Ett/två blad om exempel.

Jag är supernöjd och glad, tacksam för att fått denna möjlighet att gå denna kurs, vilken upplevelse!!!!

Lena O

Jag tycker att man lärt sig mycket på kort tid samtidigt som det var sjukt roligt. Upplägget med mycket praktik var underbart och man fick då en tydligare förståelse! När det inte var praktik så var det rolig, nödvändig info vilket gjorde att fokuset fanns där.

Roligt, coolt, grymt, awesome!

Viktor B

Mycket bra, spännande, intressant. Kopplade ihop/förklarade en del tidigare(gamla) kunskaper inom alternativmedicin t.ex kroppsbalsamering och kinesologi. Övertygande eftersom så många fick bra resultat. Mycket bra med så mycket egna övningar direkt.

Maria J

Tack för kursen. Eftersom jag aldrig varit i kontakt med hypnos men alltid tyckt att det verkar spännande, anmälde jag mig till denna kurs. Jag har lärt mig jättemycket och vill lära mig mera. Helt otroliga fenomen har jag varit med om. Ni har varit inspirerande och roliga att lyssna på. Duktiga på det ni förmedlar.

Det har varit roligt att det har varit så mycket övningar. Bra upplägg. God fika.

Är otroligt överraskad av hur mycket jag lärt mig.

Mari S

Det jag har fått uppleva är långt utöver mina förväntningar. Många förutfattade meningar kring mina föreställningar kring hur vi är som människor har förändrats i grunden. Sättet att direkt tillämpa en teknik var väldigt bra. Jag är absolut nyfiken på mera. Det är väldigt svårt att beskriva i ord. Jag har fått en annan relation till mig själv och mitt medvetande.

Jag skulle vilja ha sett lite mera av Dan och scenhypnotisera dagen är i och försig inte slut.

Jag kommer absolut att praktisera detta i min vardag och vill gärna utvecklas inom området.

Tack så mycket för detta.

Pär R

Intressant och givande kurs. Mycket enklare än jag trodde att det skulle vara. Väldigt utvecklande. Bra kursledare. Utmanande, fick gå utanför min comfortzone. Roligt!!

Rose-Marie L

Jag tycker att det har varit jätteintressant och spännande och absolut över mina förväntningar. Det har varit toppen med två dagar då man kan gå hem, testa, fundera och fråga och diskutera med er. Mycket roliga fenomen som jag absolut kommer att använda mig av i fortsättningen. Jag är väldigt intresserad av varför det blir så och hur man reagerar så kanske lite mera information och skriva, ni får ta det på era nästa kurs helt enkelt.

Andrea L

Gungning är mycket enklare än elman och det gör att folk kommer igång direkt det bryter även föreställningen om att hypnos måste ske under väldigt specifika former.

När folk inte behöver fokusera på rätt ord och rätt följd så kan dom istället fokusera på vad som faktiskt sker.

Jag tror att folk hade behövt mer tid att träna på övningarna som involverade att dom skulle prata mycket (3x ögonlås) för folk tappade bort sig mycket där.

Även lite ideer till hur korta/mindre personer ska gunga större på ett sätt där dom fortfarande känner sig trygga och kan slappna av utan att vara rädda att falla.

Anders H